ΑΕΚ: Πρώτη ήττα (5-4) από τον Δούκα αλλά πάντα πρώτη

Πάνου στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «αυτοκτόνησε» γνωρίζοντας την ήττα με 5-4 ενώ προηγήθηκε με 4-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της ήττα στη φετινή Futsal Super League γνώρισε η ΑΕΚ από τον Δούκα στο Δαΐς, με 5-4.

Η «Ένωση» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε 4 τέρματα στο β’ μέρος και έμεινε χωρίς βαθμό από την αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Βέβαια, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει εκνευρισμός, καθώς το 5ο γκολ του Δούκα που έκρινε και τον νικητή κατακυρώθηκε από τους διαιτητές μετά την κόρνα της λήξης του αγώνα. Ακόμα κι έτσι, η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα παραμένει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, εκμεταλλευόμενοι λάθος του τερματοφύλακα του «Δικεφάλου». Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα, με τον Ασημακόπουλο να ισοφαρίζει από κοντά (1-1) στο 7′. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αρτινός ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό και 15′ ο Ταρνανίδης με «κεραυνό» έκανε το 1-3. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, η ΑΕΚ βρήκε και τέταρτο γκολ, από τον Καρύδα που στο 18′ πλάσαρε σωστά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ για περισσότερο από 10′ διατηρούσε το +3 και έμοιαζε να φτάνει σε μία εύκολη νίκη. Όμως, ο Δούκας με δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (31′-33′), μείωσε σε 3-4 και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είχε την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων και πίεζε για την ισοφάριση, με την ΑΕΚ να αμύνεται σθεναρά. Στα τελευταία 3′ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τερματοφύλακα, προσθέτοντας έναν ακόμα παίκτη στην επίθεση. Αυτό τους βγήκε και έτσι ισοφάρισαν στο 39′ σε 4-4. Και ενώ όλοι ανέμεναν ότι αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 5ο γκολ, το οποίο όμως κατακυρώθηκε από τους διαιτητές μετά την κόρνα της λήξης.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 5-4
Σκόρερς: Ασημακόπουλος, Αρτινός, Ταρνανίδης, Καρύδας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X