Βεργίδου: «Η νίκη αυτή μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε»

Βεργίδου: «Η νίκη αυτή μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε»
Photo Credits: INTIME

Η πασαδόρος της ΑΕΚ και εκ των κορυφαίων στη νίκη επί του ΠΑΟΚ μίλησε για την μεγάλη πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από το Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών, σημειώνοντας παράλληλα την 3η της νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στη σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυρες» τα έδωσαν όλα και έφτασαν στη σπουδαία πρόκριση, που τις οδηγεί στα Προημιτελικά του θεσμού. Η εκ των κορυφαίων της ομάδας μας, Όλγα Βεργίδου, μίλησε στο aek.gr μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Όλγα Βεργίδου:

Για το παιχνίδι η αθλήτρια της ΑΕΚ τόνισε πως περίμεναν πως θα ήταν διαφορετικό σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος: «Απίστευτο παιχνίδι! Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα ήταν σαν τα άλλα δύο που κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ ήθελε την πρόκριση. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν προετοιμασμένος και θα αντιδράσει. Κερδίσαμε τα δύο σετ, όχι εύκολα, αλλά με σωστή συγκέντρωση. Δεν παίξαμε πολύ καλά, ο ΠΑΟΚ βρήκε αντίδραση. Στο τέλος μέτρησε η ψυχή μας».

Όσο για το που αφιερώνει τη νίκη φυσικά στις συμπαίκτριες της και τον κόσμο που ήταν εκεί για να της στηρίξει σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση: «Ένα μεγάλο μπράβο οφείλω στα κορίτσια, στις συμπαίκτριές μου, και στον κόσμο. Αυτή η νίκη μας δίνει το πλεονέκτημα να ονειρεύομαστε».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X