ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο διαιτητής με τις κάρτες έκανε… παιχνίδι

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο διαιτητής με τις κάρτες έκανε… παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Τα... μηνύματα του Ούγγρου ρέφερι φάνηκαν από νωρίς στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη και να έχει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4».

Η Ενωση ήταν η ομάδα που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, αλλά αστοχία, γκίνια και Πασχαλάκης δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Γιαννίκη να πανηγυρίσουν.

Για να μείνει στο μηδέν η ΑΕΚ, οι VARίστες… τέντωσαν το VAR και οριακά ο Τσούμπερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι έτσι ακυρώθηκε το γκολ στο 56′.

Παράλληλα, από τα πρώτα λεπτά ο Ούγγρος ρέφερι επέλεξε να παίξει έδρα, κι αυτό φάνηκε από τις κάρτες που μοίρασε, καθώς έκλεισε τα… μάτια σε 4 περιπτώσεις σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Η αγκωνιά του Άκπομ στον Ρότα στην έναρξη του ματς και η κάρτα του Σιμόες στο πρώτο φάουλ που έκανε ο Πορτογάλος ήταν αυτές που έδωσαν το… στίγμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X