Δεν «τσιμπάνε» στην ΑΕΚ από τα «παιχνίδια» Λουτσέσκου

Δεν «τσιμπάνε» στην ΑΕΚ από τα «παιχνίδια» Λουτσέσκου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν θα τσιμπήσει από τα επικοινωνιακά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψαν στις γνωστές τακτικές τους μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ούγγρος ρέφερι σήμερα τόλμησε να μην τους δώσει ούτε ένα πέναλτι και ο Ρουμάνος τεχνικός έγινε έξαλλος. Μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε «μικρή» ομάδα της ΑΕΚ εξαιτίας της προσέγγισης που είχε στο παιχνίδι. Σε ένα ματς με τόσες απουσίες, η Ενωση κατάφερε να είναι ξανά πιο απειλητική από τους γηπεδούχους μέσα στην Τούμπα.


Οι Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς έκαναν… πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, αλλά τα χάλασαν στο τελείωμα των φάσεων. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν προβλημάτισε ποτέ τον Τσιντώτα και στο τέλος πήγε να βρει γκολ με στραβοκλωτσιά του Λύρατζη, όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κατά λάθος.

Μετά από όλα αυτά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε στην Cosmote Tv δηλώνοντας πως οι παίκτες της ΑΕΚ προκαλούσαν από την αρχή με τη συμπεριφορά τους καθώς… δεν ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντως στο τέλος του ματς δεν έδειξε να… συμφωνεί με τον Λουτσέσκου για την εικόνα του ματς.


Το μήνυμα της ΑΕΚ ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και προφανούς σκοπιμότητας. Το ματς το έδειχνε η τηλεόραση», λένε από την ΠΑΕ στέλνοντας το μήνυμα στις αντίπερα όχθη.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X