ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Είναι ανώτερη και θα έπρεπε να προηγείται»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Είναι ανώτερη και θα έπρεπε να προηγείται»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την Ενωση να στέκεται καλά και θα μπορούσε να σκοράρει σε 2-3 καλές στιγμές, ιδιαίτερα στη φάση του Γέβτιτς που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ θα πρέπει να διατηρήσει την συγκέντρωσή της και να πετύχει ένα τέρμα που θα της δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έβγαλε αλώβητη το πρώτο 45λεπτο αμυντικά καθώς σε ότι φάσεις προσέφερε στον ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε. Αντιθέτως στην επίθεση είχε τρεις μεγάλες φάσεις δις με τον Τσούμπερ και στην μεγαλύτερη με τον Γέβτιτς. Και όταν δεν βρίσκεις γκολ σε τρεις μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, είναι πολύ κακό μαντάτο όταν θες αποτέλεσμα σε πρώτο ματς πρόκρισης. Το σημερινό σχήμα για την ΑΕΚ δείχνει να ανταποκρίνεται καλύτερα στην στόχευση του ματς, αλλά δίνει ξανά πολλές μπάλες και χρόνο κατοχής στον αντίπαλο με εύκολα λάθη. Στην οικονομία του ματς είναι κακό ότι δεν έχει λύσεις από τον πάγκο στον βαθμό που απαιτεί το παιχνίδι. Θέλει υπερπροσπάθεια το αποψινό ματς για την ΑΕΚ για να πάρει αποτέλεσμα και το ότι στέλνει τον ΠΑΟΚ στα άκρα δίνοντας του και κόρνερ, δεν είναι πολύ καλό για την ομάδα του Γιαννίκη.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Τρεις κλασικές χαμένες ευκαιρίες έχει η ΑΕΚ, που θα έπρεπε να προηγείται μέσα στην Τούμπα καθώς είναι ανώτερη και έχει τον πλήρη έλεγχο του ματς. Είναι ωραία η συνεργασία των Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ, με εναλλαγή θέσεων μάλιστα. Λίγο στην τελική προσπάθεια, ο μεν Τσούμπερ να «εκτελούσε» στο 7’ αντί να έδινε στον Γκαρσία, λίγο να ήταν καλύτερη η πάσα του Καρίμ προς τον Ελβετό στο 19’, λίγο πιο καλό να ήταν το πλασέ του Γέβτιτς στο 34’, θα είχε γίνει το 0-1, που θα ήταν και το πιο δίκαιο σκορ, βάσει της εικόνας του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είναι κανονική ΑΕΚ πάντως απόψε στην Τούμπα και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Και την επόμενη κλασική της ευκαιρία, να την κάνει επιτέλους γκολ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Χωρίς σκορ το ημίχρονο, αλλά με την ΑΕΚ να είναι εξαιρετική. Η εικόνα της είναι ομάδας, με αρχή, μέση και τέλος. Υπάρχουν προβλήματα κυρίως στη μεσαία γραμμή, αλλά η εικόνα είναι πολύ καλή. Οι μεγάλες φάσεις ανήκουν στους “κιτρινόμαυρους”, η άμυνα είναι σε σούπερ επίπεδο, χρειάζεται ωριμότητα και αποφασιστικότητα που έλειψε στις τελικές προσπάθειες

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X