Ντεμπελέ: Τελευταία διορία από Μπαρτσελόνα, «ανανεώνει ή πωλείται τον Γενάρη»

Ντεμπελέ: Έχασε την προπόνηση γιατί νόμιζε πως είχαν... το απόγευμα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι χτύπησε το τελευταίο «καμπανάκι» προς την πλευρά του Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να τον πουλήσει πριν τη λήξη των μεταγραφών, αν ο Γάλλος δεν συμφωνήσει εντός 24 ωρών στην τελευταία πρόταση ανανέωσης.

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα. Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν φτάσει σε τέλμα ανάμεσα λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του ατζέντη του, Μούσα Σισοκό και ο χρόνος αναμονής των Μπλαουγκράνα εξαντλήθηκε, θέτοντας τελευταία διορία στον Γάλλο να απαντήσει στην πρόταση μέχρι την Πέμπτη (20/1).

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του Κόπα Ντελ Ρέι κόντρα στη Μπιλμπάο, ο Τσάβι επιβεβαίωσε την πρόθεση της διοίκησης να κινηθεί άμεσα για την πώλησή του εντός Ιανουαρίου αν δεν υπάρξει ούτε τώρα συμφωνία. Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, καθυστερεί όσο γίνεται να ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στη Χώρα των Βάσκων, καθώς άπαντες περιμένουν την τελική απάντηση του Ντεμπελέ, η οποία αν είναι αρνητική τότε θα σημάνει και τον ανεπίσημο επίλογό του στους Καταλανούς.

«Η κατάσταση με τον Ουσμάν είναι δύσκολη. Ο σύλλογος έχει αποφασίσει ότι αν δεν ανανεώσει, θα κοιτάξουμε για άλλες λύσεις ώστε να αποχωρήσει. Ο Ματέου Αλεμάνι είναι σε επαφές με τον παίκτη και τον ατζέντη του εδώ και πέντε μήνες. Έχει περάσει πολύς καιρός. Ή ανανεώνει, ή θα ψάξουμε για άλλη λύση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο παραμονής του 23χρονου εξτρέμ, αλλά με τους όρους της διοίκησης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X