Η μεγάλη επιστροφή του Ανέστη - Τελευταίο ματς στην Ελλάδα με την ΑΕΚ τον Νοέμβριο του '17

Η μεγάλη επιστροφή του Ανέστη - Τελευταίο ματς στην Ελλάδα με την ΑΕΚ τον Νοέμβριο του '17
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Ανέστης ήταν βασικός στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ολυμπιακού και επέστρεψε σε ελληνικό αγώνα μετά από 4 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν 23 Νοεμβρίου του 2017 όταν ο Γιάννης Ανέστης έπαιζε για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους. Αγωνίστηκε στο 2-2 της ΑΕΚ με τη Ριέκα για τη φάση των ομίλων του Europa League στο ΟΑΚΑ.

Μετά έφυγε από την «Ενωση» για άλλες πολιτείες. Ισραήλ με Μπερ Σεβά και Σουηδία με Γκέτεμποργκ ήταν οι επόμενοι σταθμοί του. Τώρα 4 χρόνια και 2 μήνες μετά ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ επέστρεψε σε ελληνικό αγώνα. Αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό τον οποίο και οδήγησε σε νίκη με 2-1 από του Ολυμπιακού.

Ο 30χρονος Ελληνας πορτιέρο έδειξε να πατάει καλά. Πλέον υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ στα ημιτελικά. Αν βέβαια αποκλείσει τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ βγάλει έξω τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ έμεινε στον πάγκο. Φαίνεται όμως ότι στο κύπελλο θα είναι η σειρά του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Αγρινίου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X