Αλώβητη (1-1) η μισή ΑΕΚ Β' στις καθυστερήσεις και στο Αιγάλεω!

Αλώβητη (1-1) η μισή ΑΕΚ Β' στις καθυστερήσεις και στο Αιγάλεω!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' παρά τις απουσίες δεν έχασε ούτε από το Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ των πολλών απουσιών υποδέχθηκε το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και με γκολ του Αμούρ στο 94ο λεπτό πήρε την ισοπαλία με 1-1!

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασε με πρόβλημα τραυματισμού και τον Μπούση, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ραντόνια.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να φυλάνε τα νώτα τους, χωρίς να είναι απειλητικές.

Στο δεύτερο μέρος η Ενωση ήταν καλύτερη και άξιζε να βρει γκολ στις σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν οι Χριστόπουλος, Ραντόνια και Γερολέμου. Το ματς όδευε προς το 0-0 μέχρι το 86ο λεπτό και την ασυνεννοησία Αρβανίτη-Γκίνη που οδήγησε στο 0-1 με τον Τριμμάτη.

Η ΑΕΚ Β’ δεν το έβαλε κάτω, έδειξε ότι έχει μέταλλο και παλεύει μέχρι τέλους κάθε ματς και ισοφάρισε με πολύ όμορφο πλασέ του Γιανίς Αμούρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (26′ λ.τρ. Ραντόνια), Κορνέζος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Μπάμπης (89′ Μπ. Χριστόπουλος), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθ., Τζ. Γκαρσία (82′ Αμούρ), Ιατρούδης.

Aιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (58′ Καββαδίας, 83′ λ.τρ. Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (71′ Βουκελάτος), Τριμμάτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X