ΑΕΚ: Το πρώτο από τα πέντε ματς με ΠΑΟΚ

Πρώτοι προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας, νοκ άουτ αγώνες σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο από τα πέντε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ δίνει σήμερα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαντάζει μεγάλος ο αριθμός, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς σε ακόμα πέντε αγώνες.

Η αρχή θα γίνει σήμερα στην Τούμπα στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου. Την ερχόμενη εβδομάδα Θα γίνει η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει ακόμα το εξ αναβολής παιχνίδι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και πάλι στο ΟΑΚΑ, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ημερομηνία διεξαγωγής αυτού του αγώνα παραμένει άγνωστη καθώς δεν υπάρχουν ακόμα κενές ημερομηνίες πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Παράλληλα, αναμένονται άλλα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θα είναι στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος για την κανονική περίοδο και θα αναμετρηθούν στην extra διαδικασία των δέκα αγωνιστικών.

Πέντε αγώνες όλοι τους κρίσιμοι. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα της κανονικής περιόδου στην Τούμπα η ΑΕΚ έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που σήμανε ουσιαστικά το τέλος της πορείας του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της.

Η ΑΕΚ απόψε θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά από οκτώ σερί αγώνες δίχως αυτή την χαρά. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά η «Ενωση» μετά το 2-0 στην Τούμπα για τα πλέι οφ τον Ιούλιο του 2020 δεν έχει μπορέσει να νικήσει ξανά τον ΠΑΟΚ…

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X