Καρδίτσα: Μεταγραφή από Εβερτον και… κοκαϊνη

Καρδίτσα: Μεταγραφή από Εβερτον και… κοκαϊνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Μαγκαγέ Γκεγέ απέκτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του απ’ το Στρασβούργο κι έπειτα πήγε στην Εβερτον, όπου παρέμεινε για μία τετραετία (2010-14) μετρώντας 39 συμμετοχές, ενώ είχε μεσολαβήσει και ένας εξάμηνος δανεισμός στην Μπρεστ. Ακολούθησε η Μίλγουολ για μία σεζόν, ενώ το 2015 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αντανασπόρ, στην οποία παρέμεινε για μία τριετία, ενώ τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Οσμανλισπόρ.

Ακολούθησε η Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής. Το 2020 μετακόμισε στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Ντινάμο Βουκουρεστίου, ενώ πέρυσι τον Μάρτιο στο ματς με τη Στεάουαβρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης και απομακρύνθηκε!

Κατά τα άλλα, οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν χωρίς άγχος στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X