Κορωνοϊός: Σπάνε όλα τα ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων παγκοσμίως (VIDEO)

Κορωνοϊός: Σπάνε όλα τα ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων παγκοσμίως (VIDEO)

Η παραλλαγή Όμικρον υπερπολλαπλασιάζει τον αριθμό των μολύνσεων σε καθημερινή βάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρή έξαρση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα του κορονοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αριθμητικά στοιχεία των μολύνσεων ξεπερνούν κάθε προηγούμενο από την αρχή της πανδημίας, ιδιαίτερα στην Ευρώπη που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπεις της παραλλαγής Όμικρον. Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, σχεδόν ένας στους πέντε Αμερικανούς έχει μολυνθεί από Covid-19, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ.

Συνολικά 66 εκατομμύρια κρούσματα είχαν καταγραφεί έως χθεςΤρίτη, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δηλαδή, περίπου το ένα πέμπτο του πληθυσμού της χώρας.

Παράλληλα, σε επιπλοκές της Covid-19 αποδίδονται 851.000 θάνατοι μέχρι τώρα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται αντιμέτωπες με μία νέα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού από τα μέσα Δεκεμβρίου, λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον.

Κατά μέσο όρο η χώρα καταγράφει σχεδόν 800.000 νέες μολύνσεις και 1.800 θανάτους σε καθημερινή βάση, με ανοδική τάση κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X