Δύο Λατινοαμερικάνοι οι εκλεκτοί για τα χαφ στην ΑΕΚ!

Δύο Λατινοαμερικάνοι οι εκλεκτοί για τα χαφ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη για την ΑΕΚ, η οποία έχει στη λίστα δύο Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν ήδη 18 μέρες μέσα στον Ιανουάριο, η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε απόκτηση κεντρικού χαφ, ενίσχυση την οποία έχει αντιληφθεί ότι χρειάζεται εδώ και πάνω από ένα μήνα ενώ προέρχεται και από το στραπάτσο από τον Παναιτωλικό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ξαναβρεί τις χαμένες ισορροπίες της μετά την σοκαριστική ήττα από την ομάδα του Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr έχει εστιάσει σε δυο Λατινοαμερικάνους χαφ, εκ των οποίων κανένας δεν είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος παραμένει βέβαια στο κάδρο της ενίσχυσης.

Οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ενωσης με τις περιπτώσεις τους να δουλεύονται από τους ανθρώπους του Δικέφαλου, οι οποίοι ιδανικά θα ήθελαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφική κίνηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, δεν είναι αμφότερες εύκολες περιπτώσεις, καθώς υπάρχει συμβόλαιο. Ομως η ΑΕΚ… καίγεται για την απόκτηση μέσου.

Μία μεταγραφή που έχει καθυστερήσει αρκετά, μια και άπαντες εντός του συλλόγου γνωρίζουν την συγκεκριμένη ανάγκη από τις αρχές Δεκεμβρίου. Και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου δεδομένα έχουν καθυστερήσει και δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι όταν χρειαζόταν. Με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικός χρόνος ήδη…

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ενωση, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, τα ματς θα είναι συνεχόμενα σε δύο διοργανώσεις και θα κρίνουν πολλά για το αν θα παραμείνει η ΑΕΚ εντός των στόχων που έχει θέσει τόσο στην Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X