Αχιλλεόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα να επιστρέψουμε με τη νίκη από τη Σκύδρα»

ΑΕΚ: Τρίτη θέση και πολύ καλές εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το λίμπερο της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αριστοτέλη Σκύδρας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19/01, 19:00) εκτός έδρας η ΑΕΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Πήγασου Πολίχνης, θέλουν το «διπλό» για να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, με την 1η θέση να οδηγεί στη Volley League και τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2-5 να αγωνίζονται για τη 2η θέση, που οδηγεί και αυτή στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης (δείτε τη βαθμολογία εδώ).

Ο Άκης Χατζηαντωνίου θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Τέιλορ Χαντ, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να διαμορφώνεται ως εξής: Θεοδόσης, Τσαρούχας, Ράμος, Αδάμ, Φίλος, Παύλου, Καβαρινός, Μουσίκας, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος, Χαλίλης, Πετσιάς, Καπίρης, Πίπερ, Χαντ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, δήλωσε στo aek.gr: «Με χαμηλά το κεφάλι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με πολύ πάθος και πολύ ωραία διάθεση. Ξεκινάει ένα δεκαπενθήμερο για εμάς με συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες κάθε 3 μέρες, πράγμα πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξελθουμε κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει αισιοδοξία και πολύ καλό κλίμα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γυρίσουμε με τη νίκη από τη Σκύδρα, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρο και έμπειρο αντίπαλο, όπως ο Αριστοτέλης. Η ομάδα μας έχει μέταλλο και στοχεύουμε ψηλά. Συνεχίζουμε δυνατά».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X