ΑΕΚ: «Βόμβα» με Χαντ στο ανδρικό βόλεϊ

ΑΕΚ: «Βόμβα» με Χαντ στο ανδρικό βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Καναδό ακραίο που θα ενισχύσει την ομάδα στον αυριανό αγώνα στη Σκύδρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  έχει ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια της για άνοδο στην Volleyleague με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής να δείχνει έμπρακτα την πρόθεση της να στηρίξει το τμήμα στην πορεία του προς τα μεγάλα σαλόνια.

Η ΑΕΚ «τάραξε» τα νερά στην κατηγορία κάνοντας δικό της τον Τέιλορ Χάντ. Πρόκειται για τον Καναδό ακραίο/διαγώνιο που έκανε πάταγο με τη φανέλα της Κηφισιάς την τριετία 2017-2020 και του Μίλωνα την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο Χαντ αναδείχθηκε δύο διαδοχικές χρονιές κορυφαίος σκόρερ της Volley League (2017-18 & 2018-19), ενώ τη σεζόν 2017-18 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος διαγώνιος του ελληνικού Πρωταθλήματος.  Η ΑΕΚ με αυτήν την κίνηση ισχυροποιείται, με τον Καναδό άσσο να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα από το αυριανό κιόλας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τέιλορ Χαντ. Ο 33χρονος (29/12/1988) Καναδός ακραίος/διαγώνιος, ύψους 1,95 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Τέιλορ Χαντ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Σλοβενία με τη φανέλα της Metal Ravne Fuzinar (2013-14), στην Κύπρο για τη Νέα Σαλαμίνα (2014-2016) και στην Ταϊλάνδη για λογαριασμό της Diamond Food Phitsanulok (2016-17). Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Κηφισιά, στην οποία και έμεινε έως το 2019, για να επιστρέψει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων το τελευταίο εξάμηνο του 2020, περνώντας στο ενδιάμεσο από το Iσραήλ και την Hapolel Mate και τον Λίβανο και την Al Ain του Γιάννη Καλμαζίδη. Με την Κηφισιά αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του Πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες χρονιές (2017-18, 2018-19) και κορυφαίος διαγώνιος μία σεζόν (2017-18). Εν συνεχεία υπέγραψε με τον Μίλωνα, αγωνιζόμενος και πάλι στην Volley League (2020-21), ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Bursa.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Τέιλορ Χαντ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Αγωνίζομαι για 5 χρόνια στην Ελλάδα, επομένως γνωρίζω την ιστορία του κλαμπ στο οποίο έρχομαι. Η ΑΕΚ είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας και με κάνει να νιώθω ευλογημένος που αποτελώμ μέρος της. Ο στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμ ως το τέλος για την άνοδο. Η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία και να ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός των νέων παικτών με τους έμπειρους και τον εξαιρετικό προπονητή μας, μαζί με τη στήριξη του κόσμου είναι εξαιρετικός. Η επιτυχία θα έρθει με πολλή προσπάθεια και πάθος, αλλά αυτά τα έχουμε στην ΑΕΚ. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι ένα πολύ καλός συμπαίκτης. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί από το κλαμπ και τον προπονητή για να είμαστε επιτυχημένοι. Είμαι πολύ υπερήφανος που έρχομαι στην ΑΕΚ και θα φορώ την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Τέιλορ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X