AEK: Χωρίς Αμραμπατ, Βράνιες, Αραούχο και Σάκχοφ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Α, ρε κόουτς, να ξεκινούσες και τότε τον Αμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες αναμένεται να ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός των επιλογών του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τίθενται οι Σέρχιο Αραούχο, Γιεβχέν Σάκχοφ, Νόρντιν Άμραμπατ και Ογκνιεν Βράνιες.

Ο Αργεντινός αρχικά αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα στη μέση και γυμνάστηκε ατομικά και σήμερα, ενώ ο Μαροκινός έχει μυϊκή κάκωση στην κνήμη, λόγω του… γνωστού πατήματος που δέχθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό και τέλος ο Σάκχοφ αντιμετωπίζει κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία, από κλωτσιά που δέχθηκε στο ματς με τους «Αγρινιώτες».

Από εκεί και έπειτα ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και ο Ζίγκα Λάτσι.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτές βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.

AEK: Χωρίς Αμραμπατ, Βράνιες, Αραούχο και Σάκχοφ στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X