Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Αζάρ

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για τον Αζάρ το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η Marca, ο Βέλγος διεθνής δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των «μπλάνκος», Κάρλο Αντσελότι και αναζητείται η φόρμουλα αποχώρησής του από τη Μαδρίτη. Μάλιστα, ο παίκτης το γνωρίζει ήδη, καθώς μίλησε με τον Ιταλό τεχνικό που του γνωστοποίησε τις προθέσεις του.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Αζάρ ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για τα ματς του Supercopa, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε και κανένα από τα δύο. Και είναι δεδομένο πως τις επόμενες μέρες η Ρεάλ θα αναζητήσει τρόπο να «ξεφορτωθεί» τον παίκτη και το «βαρύ» συμβόλαιο που κουβαλά.

Βέβαια, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η Ρεάλ κατανοεί ότι η κατάσταση με τον Αζάρ δεν είναι και η πιο βολική ούτε για τον παίκτη ούτε για τον σύλλογο λόγω των απολαβών του και ότι δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί ένας σύλλογος που να έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις απολαβές του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X