Στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων ο αγώνας της Εθνικής με την Τουρκία

Eurobasket 2022: Βατός όμιλος για την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την Εθνική Ελλάδος θα φιλοξενήσει στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων η ΑΕΚ για την αναμέτρησή της με την Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… σπίτι της ΑΕΚ θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα απέναντι στην Τουρκία για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα υποδεχθεί στις 25 Φεβρουαρίου την Τουρκία και όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, έπειτα από συμφωνία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.
Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X