Στοίχημα με ρίσκο και έμπνευση

Στοίχημα με ρίσκο και έμπνευση

Αρκετά ενδιαφέρον το μεσοβδόμαδο στοιχηματικό κουπόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά ενδιαφέρον το μεσοβδόμαδο στοιχηματικό κουπόνι, με εμβόλιμη αγωνιστική στην La Liga, εξ’ αναβολής αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας (αύριο το κυρίως μενού).

Προτού προχωρήσουμε στις αναλύσεις, να σημειώσουμε πως μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Προγνωστικά Τουρκίας

Επιλογή με αρκετό ρίσκο και… έμπνευση το «διπλό» της Μαλάτιασπορ στην έδρα της Γκαζιαντέπ σε τιμές που αγγίζουν τον πενταπλασιασμό. Σε δυσχερή θέση η «Μαλάτια», ουραγός και με παιχνίδι με την Μπεσίκτας σε 3 ημέρες.

Η τεράστια ανάγκη της φιλοξενούμενης, οι αρκετές απουσίες της Γκαζιαντέπ σε συνδυασμό με την άνεση που της παρέχει το +10 από την επικίνδυνη ζώνη είναι οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους θα πάρω το ρίσκο σε ένα πρωτάθλημα που τις περισσότερες φορές η λογική πάει… περίπατο!

Λίγο αργότερα, η 2η Κόνιασπορ υποδέχεται την 5η Αδάνα Ντερμπισπόρ. Τα 6 under στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της «Κόνια» έχουν ανεβάσει το over σε τιμές διπλασιασμού, αλλά έχω ενστάσεις γι’ αυτό. Η γηπεδούχος διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις της λίγκας, ενώ είναι ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω του τραγικού συμβάντος με τον Τσελίκ (έχασε την ζωή του σε τροχαίο).

Το κλίμα θα είναι φορτισμένο, ωστόσο η επιθυμία των συμπαικτών του να του αφιερώσουν τη νίκη αναμένεται να δώσει ρυθμό στον αγώνα. Η Αδάνα δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητες, διαθέτει ποιότητα ενώ σήμερα θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον πρώτο σκόρερ Μπαλοτέλι (18/7).

Προγνωστικά Αγγλίας

Αδικείται από τα 4ρια του «διπλού» η φορμαρισμένη Μάνσφιλντ στον αγώνα με την Φόρεστ Γκριν. Μόνο την ντεφορμέ Κόλτσεστερ κέρδισε στα 3 τελευταία, ενώ με την Εξετερ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που πήρε την ισοπαλία.

Η Μάνσφιλντ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της League 2, με 6 σερί νίκες και 9 στα 10 τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που οφείλεται στο ότι επέστρεψαν αρκετοί από τους τραυματίες της.Εχει το ειδικό βάρος για να κάνει την έκπληξη και να μπει στο κόλπο της απευθείας ανόδου.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η ομάδα του Σάρι δείχνει να βρίσκει ρυθμό, έρχεται από καλή εμφάνιση και 3αρα επί της Σαλερνιτάνα όπου θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερες φορές.

Το Κύπελλο είναι στις άμεσες προτεραιότητές της και πετυχαίνει την Ουντινέζε σε δύσκολη φάση (ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον covid) και με το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα (πλησίασε επικίνδυνα στην ζώνη υποβιβασμού) όπου το Σάββατο ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι με την Τζένοα.

Προγνωστικά Κυπέλλου Ολλανδίας

Κλείνω με ένα αυριανό παιχνίδι από το Κύπελλο Ολλανδίας. Η Μπρέντα (9η στην 2η κατηγορία) μπορεί να αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα από την Τσβόλε (ουραγός στην Eredivisie), αλλά οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες.

Αρκετά δυνατή έδρα (5-5-1), παραδοσιακά, κάτι που φάνηκε και στον περασμένο γύρο όπου απέκλεισε την Ουτρέχτη. Στους στόχους της η διάκριση και έχει τύχες να τα καταφέρει απέναντι στην τραγική εκτός έδρας Τσβόλε (1 ισοπαλία, 8 ήττες – 5-21 τέρματα), η οποία κέρδισε την Βίλεμ και έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα.

Betmarket Επιλογές:

Patent Bet365:

18/1 – 16:00 – Γκαζιαντέπ – Μαλάτιασπορ: 2 (4.75) με 12.5 μονάδες

18/1 – 21:45 – Φόρεστ Γκριν – Μάνσφιλντ: 2 (4.00) με 12.5 μονάδες (Π.Π)

19/1 – 21:00 – Μπρέντα – Τσβόλε: 1 (3.20) με 20 μονάδες (Π.Π)

Με 4 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

Δυάδα Stoiximan.gr:

18/1 – 18:30 – Λάτσιο – Ουντινέζε: -1 ασιατικό Λάτσιο (2.05)

18/1 – 19:00 – Κόνιασπορ – Αδάνα Ντ.: over (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 4.30 ποντάρισμα 15 μονάδων

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X