ΑΕΚ: Σκέψη για 4-3-3 στην Τούμπα με Μάνταλο, Σβάρνα, Ανσαριφάρντ εκτός!

ΑΕΚ: Σκέψη για 4-3-3 στην Τούμπα με Μάνταλο, Σβάρνα, Ανσαριφάρντ εκτός!
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης σκέφτεται αλλαγές για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προέρχεται από την οδυνηρή ήττα από τον Παναιτωλικό και μέσα στο άσχημο κλίμα που υπάρχει, καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και να «σηκωθεί», καθώς αύριο (19:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργύρης Γιαννίκης που έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, για τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προσανατολίζεται να αλλάξει σύστημα και πρόσωπα ενόψει ντέρμπι. Και αυτό διότι προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ…

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να επιλέξει σύστημα 4-3-3 στην Τούμπα για να «γεμίσει» τον άξονα, μπας και κλείσει κάπως, την μεγάλη «φετινή» πληγή της ΑΕΚ, τη μεσαία γραμμή, αλλά και να πιέσει καλύτερα μπροστά. Διαθέσιμος είναι ξανά ο Νταμιάν Σιμάνσκι, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Στάνκοβιτς και το νέο κρούσμα κορονοϊού θα είναι εκτός.

Όσον αφορά στις αλλαγές, εκτός 11άδας αναμένεται να μείνουν οι Στράτος Σβάρνας, Πέτρος Μάνταλος και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Παρότι ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει ακόμα στα «πιτς», ο Γιαννίκης σκοπεύει να βάλει τον ‘Αμραμπατ στην κορυφή ως «ψευτοεννιάρι» και στα άκρα τους Τσούμπερ και Γκαρσία, για ένα πιο γρήγορο και ευέλικτο σχήμα.

Επίσης, ο Σιμάνσκι θα επιστρέψει στην 11άδα, με Σιμόες-Λε Ταλέκ να διεκδικούν μία θέση κόφτη και Χατζισαφί-Σάκχοφ την άλλη στον άξονα. Για την άμυνα επίσης αναμένονται αλλαγές, ενώ στο τέρμα θα παραμείνει κανονικά ο Τσιντώτας που διανύει πολύ καλή περίοδο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X