Με τον Αυγενάκη θα συναντηθούν Μποροβήλος και Λεουτσάκος

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Συνεδριάζει για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα έχουν στην αυριανή συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος και ο ομόλογος του από τη Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε ζητηθεί από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αμέσως μετά την εκλογή του κ. Μποροβήλου στη θέση του προέδρου.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο Υπουργείο και στην ατζέντα της συζήτησης είναι όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Προφανώς η επικαιρότητα με όσα έχει φέρει η πανδημία στο ποδόσφαιρο είναι τέτοια που στην αυριανή συνάντηση το βασικό θέμα θα είναι τα αιτήματα τόσο της Super League όσο και της Super League 2 για το ενδεχόμενο ελάφρυνσης των μέτρων για τους φιλάθλους, όπως για παράδειγμα το πολύ χαμηλό ποσοστό μόλις 10% πληρότητας των γηπέδων λόγω κορωνοϊου.

Σε κάθε περίπτωση υπεύθυνη για αποφάσεις και για αλλαγή του υφιστάμενου αυστηροποιημένου υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι η επιτροπή των λοιμοξιολόγων και μένει να φανεί αν σε επόμενη συνεδρίαση της θα συζητήσει την αναθεώρηση των μέτρων για το ποδόσφαιρο.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X