Ο Εσμπεργκ είναι ο πρώτος διαιτητής στην Ελλάδα που ακύρωσε γκολ και σφύριξε πέναλτι (VIDEO)

Ο Εσμπεργκ είναι ο πρώτος διαιτητής στην Ελλάδα που ακύρωσε γκολ και σφύριξε πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέας Έκμπεργκ έγραψε ιστορία στο περσινό ντέρμπι αιωνίων στα Play Off

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αντρέας Εκμπεργκ θα βρει μπροστά της ΑΕΚ την Τετάρτη, καθώς θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Σουηδός διαιτητής φαίνεται πως έχει μια… πολυτάραχη ζωή, καθώς εκτός από τα οικονομικά σκάνδαλα για τα οποία έχει διερευνηθεί και το γεγονός πως είναι φαν του Νεϊμάρ, έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σκανδιναβός ρέφερι στο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ακύρωσε γκολ του Ολυμπιακού, μέσω VAR, για να δώσει πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 2-0 με τον Χασάν σκοράρει για ακόμη φορά. Ωστόσο ο ο Σουηδός διαιτητής Έκπμπεργκ κλήθηκε από το VAR για να επανεξετάσει την ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Σα στιγμές νωρίτερα κι έτσι ακύρωσε το γκολ του Αιγύπτιου για να δώσει πέναλτι, το οποίο, για όσους δεν θυμούνται, έχασε ο Βιγιαφάνιες.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αναφερόμαστε σε ένα πέναλτι το οποίο ήταν εξόφθαλμο και ο διαιτητής όφειλε να το σφυρίξει εξ αρχής.


Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X