Το σοκ με Ανγκόλα και τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα

Το σοκ με Ανγκόλα και τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για την ήττα στο Περιστέρι και την πορεία της ΑΕΚ χωρίς τον Ανγκόλα

Το Περιστέρι πήρε ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο με μια κατοστάρα που στην παρούσα φάση και στην κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ, μάλλον είναι το μικρότερο κακό.

Η είδηση της απουσίας του Μπράιαν Ανγκόλα για απροσδιόριστο χρόνο λόγω προβλήματος που αποκόμισε από τον κόβιντ, είναι σίγουρα πολύ πιο σοβαρό. Το ερώτημα είναι, μετά από αυτό, τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από αυτήν την σεζόν.

Ανταγωνιστική για 10 λεπτά η ΑΕΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική για 10 λεπτά στο παιχνίδι, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο δηλαδή που μπόρεσε να βάλει τα σουτ, όμως φαινόταν για το που πάει το πράγμα, αφού αμυντικά σχεδόν σε κάθε φάση δεχόταν καλάθι. Ήταν δεδομένο ότι μόλις, το πιο γεματό σε λύσεις Περιστέρι, παίξει λίγο πιο δυνατά στην άμυνα θα απομακρυνθεί και θα κερδίσει άνετα όπως και έγινε. Για την ΑΕΚ η απουσία του Ανγκόλα είναι κάτι παραπάνω από κομβική. Δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρει σε πόντους, ριμπάουντ και ασιστ, αλλά είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που έχει τα στοιχεία για να εφαρμόσει την φιλοσοφία του Στέφανου Δέδα στο παρκέ.

Διαβάστε περισσότερα για το σοκ με Ανγκόλα και την πορεία της ΑΕΚ στην συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X