AEK - ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα εισιτήρια

AEK - ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Photo Credits: INTIME

Διευκρινίσεις έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το τι θα συμβεί με τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω του περιορισμού του 10%

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό τον τρόπο με τον οποία θα διαθέσει τα τα εισιτήρια που επιτρέπεται να δώσει στην αναμέτρηση της Κυριακής (23/01/2022, 20:00) με τον ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική της Basket League στα Άνω Λιόσια.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΑΕΚ ΒC λόγω των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας και του περιορισμού του 10%, σχετικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, της Κυριακής (23/01/2022, 20:00), για την 13η αγωνιστική της Basket League στα Άνω Λιόσια, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Πρόδηλο είναι, ότι εξαιτίας της συγκυρίας δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες των φίλων της Ομάδας μας, των χορηγών, των συνεργατών και όλων όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν «διά ζώσης» τη «Βασίλισσα» στην παρούσα απαιτητική αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν τα νέα δεδομένα, που δημιουργούν οι  αποφάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης και οι κανόνες, που επιβάλλει το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Προφανές είναι, και πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι το μέτρο αυτό είναι προσωρινό.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, όλους τους φίλους της Ομάδας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι για την αναμέτρηση με ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/01/2022, στις 20:00, για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου της κανονικής περιόδου της Basket League, oι διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν σε πρώτη φάση σε κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, οι οποίοι ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:

Από σήμερα Δευτέρα 17/01/2022 και ώρα 15:00, μέσω του www.aekbc.gr έως και την Πέμπτη 20/01/2022 και ώρα 20:00, οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα να κλείσουν τη θέση τους.

Αν οι θέσεις δεν εξαντληθούν, θ’ ανοίξουν και θα διατεθούν σε απλά (μεμονωμένα) εισιτήρια για τους (υπόλοιπους) φιλάθλους από τη Παρασκευή 21/01/2022 και ώρα 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Να διευκρινιστεί ότι όσοι φίλοι της ομάδας μας προμηθευτούν εισιτήριο ΔΕΝ θα κάθονται στη θέση, που αναγράφεται στην Κάρτα Διαρκείας που έχουν, ΑΛΛΑ στη θέση που έχουν επιλέξει. Αυτό γίνεται, διότι θα πρέπει να υπάρχει απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των φιλάθλων, όπως προβλέπεται από το νέο Πρωτόκολλο της BASKET LEAGUE.

Για την απόκτηση θέσης, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας θα πρέπει  ν’ ακολουθήσουν  τα παρακάτω βήματα:

Μπαίνετε στο site www.aekbc.gr.

Επιλέγετε μία από τις κενές θέσεις, που διατίθενται.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Συμπληρώνετε στο διαθέσιμο πεδίο κουπονιού τον αριθμό του barcode, που αναγράφεται στην Κάρτα Διαρκείας σας.

Τέλος, θα λάβετε  με email το εισιτήριο με τη συγκεκριμένη θέση που θα έχετε επιλέξει.

Κατά την είσοδό σας στο γήπεδο, θα πρέπει να επιδείξετε ΜΟΝΟ το εισιτήριο, που θα σας έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα, ήτοι πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης, έγγραφα ταυτοπροσωπίας.

Γενικές Πληροφορίες

Οι φίλαθλοι  οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Η είσοδος των ανηλίκων φιλάθλων, δηλαδή για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X