Ανοιχτή η πόρτα της επιστροφής του Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη του χρόνου

Ο Τζόκοβιτς στέλνει φιλιά στους θαυμαστές του από το ξενοδοχείο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, θέλησε να απαλύνει τον πόνο και να χρυσώσει το χάπι της μεγάλης περιπέτειας που πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς το προηγούμενο δεκαήμερο στη Μελβούρνη, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα στον Σέρβο (Νο1) για το Australian Open 2023.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη μετανάστευση στην Αυστραλία, ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να λάβει άλλη βίζα για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτός εάν ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, αποδεχτεί ότι υπάρχουν επιτακτικοί ή συμπονετικοί λόγοι.

«Δεν πρόκειται να προδικάσω τίποτα, ούτε να πω κάτι που δεν θα επέτρεπε στον Υπουργό Μετανάστευσης να πάρει τις αποφάσεις που καλείται να πάρει. Υπάρχει μια τιμωρία τριών ετών, αλλά υπάρχει η ευκαιρία για (ένα άτομο) να επιστρέψει στις σωστές συνθήκες και αυτό θα ληφθεί υπόψη εκείνη τη στιγμή» είπε ο Μόρισον στο ραδιόφωνο 2GB τη Δευτέρα (17/01), καθώς ο Τζόκοβιτς ήταν καθοδόν για το Ντουμπάι.

Η ομόφωνη απόφαση του τριμελούς δικαστηρίου της Μελβούρνης την Κυριακή, έθεσε τον Τζόκοβιτς εκτός Australian Open με τον Σέρβο να φτάνει τη Δευτέρα στο Ντουμπάι, εμφανώς καταβεβλημένος. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία, δεν είπε όχι σε μερικές φωτογραφίες σε υποστηρικτές του που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ο Τζόκοβιτς θα μεταβεί αρχικά στην Ισπανία και στη συνέχεια στο Βελιγράδι και όπως είπε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του από τη Μελβούρνη, θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες, θα σκεφτεί και θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματά του καθώς και τις σκέψεις του για ότι συνέβη στην Αυστραλία το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: Tennis24

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X