ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Τα αγωνιστικά ερωτήματα για τον Γιαννίκη

ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Τα αγωνιστικά ερωτήματα για τον Γιαννίκη
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Αργύρη Γιαννίκη, στο ματς με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και μετά από ένα τέτοιο «καταστροφικό αποτέλεσμα», όπως ο ίδιος ο προπονητής το χαρακτήρισε, μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Όμως κυρίως είναι η εικόνα της ΑΕΚ και στο ματς με τον Παναιτωλικό, που εγείρει ορισμένα αγωνιστικά ερωτήματα, που δεδομένα μόνο ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να απαντήσει.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι, γιατί ο προπονητής δεν δοκιμάζει κάτι διαφορετικό στο γήπεδο, αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως αυτό το 4-2-3-1, δεν δίνει αποτελέσματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Κρατάει τις αποστάσεις στις γραμμές, δυσκολεύει τον συνοχή, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ έχει μια τετράδα αγώνων με ΟΦΗ, Κηφισιά, Λαμία και Παναιτωλικό, που έχει πάρει μόνο μια νίκη. Και αυτή με προβληματική εικόνα. Ενώ στα αλλά τρία ματς, παρότι προηγήθηκε, δεν κέρδισε κανένα.

Η εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, δεν διέφερε πολύ από την εικόνα με ΟΦΗ ή με Λαμία. Και είναι ένα ερώτημα, αν οφείλεται στο γεγονός πως σ’ όλα αυτά τα ματς, η ομάδα πήγε με την ίδια αγωνιστική συνταγή, η οποία δείχνει να μην μπορεί να πετύχει και να δώσει πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Υπάρχουν βέβαια και επί μέρους ερωτήματα. Όπως γιατί ο Γιαννίκης επιμένει να κρατάει τον Λιβάι Γκαρσία στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ή επίσης για τον λόγο που και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ξεκίνησε βασικός ο Σβάρνας στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ και Ρότα ήταν έτοιμος και ο Μισελέν προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο. Ή για τον λόγο που επέλεξε στο φινάλε να βάλει τον νεαρό Κοσίδη, ενώ εμφανώς το πρόβλημα δεν ήταν να γεμίσει η περιοχή, αλλά να φτάσει σωστά η μπάλα μέσα σ’ αυτήν. Όμως το βασικό ερώτημα, έχει να κάνει με την αγωνιστική συνταγή.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X