Κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ η Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ η Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερό θέαμα επεφύλασσε ο τελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας, με την Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει την «κλάση» της και χάρη στην μυθική εμφάνιση του Κουρτουά, να επικρατεί 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και να κατακτά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Αυτό είναι το 12ο Σουπερ Καπ στην ιστορία της Ρεάλ, ένα λιγότερο από την Μπαρτσελόνα. Η περσινή νικήτρια, Μπλιμπάο, δεν κατάφερε να κρατήσει το… σκήπτρο της.

Το σκορ άνοιξε η «Βασίλισσα» στο 38΄με απίστευτη γκολάρα του Μόντριτς. Ο Ροντρίγκο έκανε μια τρομερή κούρσα, έστειλε την μπάλα στον συμπαίκτη του και αυτός με την σειρά του «εκτέλεσε» στην κελιστή γωνία του πορτιέρε της Μπιλμπάο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με το… δεξί για την Ρεάλ, καθώς ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπερ της «Βασίλισσας» για χέρι του Γεράι μέσα την περιοχή. Στην άσπρη βούλα στάθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά και έκανε αυτό που ξέρει… εκτέλεσε τους αντιπάλους για το 2-0!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X