Δέδας: «Οτι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, αν γίνει μεταγραφή θα είναι ο Λάνγκφορντ»

Δέδας: «Οτι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, αν γίνει μεταγραφή θα είναι ο Λάνγκφορντ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Στέφανος Δέδας μετά το Περιστέρι - ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι αναφέρθηκε στην ατυχία με τον Μπράιαν Ανγκόλα, αλλά και στο ρόστερ της ομάδας.

«Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αυτό μετρά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε: «Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X