ΟΦΗ: Οι κινήσεις της ΠΑΕ μετά τη διαιτησία του Φωτιά στην Τούμπα

ΟΦΗ: Οι κινήσεις της ΠΑΕ μετά τη διαιτησία του Φωτιά στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ηρεμία είναι πλέον το ζητούμενο στον ΟΦΗ, όχι λόγω της χθεσινής (15/1) ήττας που γνώρισε η ομάδα στην Τούμπα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε το 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τις αποφάσεις του ρέφερι Φωτιά.

Στο Ηράκλειο «βράζουν» ακόμη, όμως κατά μία πηγή δεν προτίθενται να εκδώσουν κάποια ανακοίνωση ή να υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση, πλην εκείνης του Μιχάλη Μπούση που υπήρξε μέσω των social media. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στο Ηράκλειο θα μείνουν με «σταυρωμένα τα χέρια», καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν διαμαρτυρηθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα για τις υποδείξεις του Φωτιά, ενώ και στο μέλλον θα συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο. Πάντως δεν επιθυμούν να εισέλθουν σε ένα κρέσεντο ανακοινώσεων διαμαρτυρίας που θα «δυναμιτίσουν» το κλίμα, μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως θα προχωρήσουν σε σχετικές ουσιαστικές κινήσεις, όπως λέγεται, χωρίς να μπουν σε διαδικασία να τις δημοσιοποίησουν μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το «κοινό αίσθημα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X