ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στην ήττα από τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν κακή, στο τέλος ήπιε και θάλασσα και ο Παναιτωλικός την τιμώρησε με ήττα 2-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ. Το πρώτο,  ήταν εκτέλεση εξ επαφής σε τετ α τετ, ενώ στο δεύτερο η μπάλα πήγε στις… αράχνες χωρίς να αφήνει σε κανέναν τερματοφύλακα του κόσμου περιθώρια για αντίδραση.

Στράτος Σβάρνας: Δεν αποφάσισε ο ίδιος να παίξει δεξί μπακ στο ματς, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί καθόλου στις απαιτήσεις. Και ανασταλτικά και δημιουργικά, στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ήταν αλλού για αλλού.

Όγκνιεν Βράνιες: Κέρδιζε μονομαχίες και έπαιρνε καλές θέσεις και καθάριζε εύκολα φάσεις. Μέχρι που για κάποιο λόγο και αυτός έχασε το μυαλό του και την θέση του. Στην φάση του γκολ του Καρέλη δεν είναι… πουθενά και μετά εξαφανίζεται από το γήπεδο.

Γιώργος Τζαβέλλας: Τηρουμένων των συνθηκών και κυρίως του αποτελέσματος, ήταν απ’ αυτούς που διασώθηκαν. Σωστές θέσεις έπαιρνε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, σωστές επεμβάσεις είχε σε κάποιες δύσκολες φάσεις. Και είχε και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολύ κακό ματς για τον αριστερό ακραίο της ΑΕΚ. Πολλά λάθη, πολλές κακές επιλογές, αλλά ακόμα και λανθασμένες θέσεις στις καλύψεις τις οποίες θα έπρεπε να έχει.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Ωσεί παρών στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Κάπως προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πάρει λίγο την μπάλα στα πόδια του και να κάνει παιχνίδια, αλλά και αυτό το έκανε με λάθη. Από εκεί και πέρα, δεν ήταν πουθενά στο γήπεδο.

Αντρέ Σιμόες: Πολύ κακό ματς και από τον Πορτογάλο μέσο. Κυρίως διότι δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στην δουλειά που έπρεπε να γίνει από τους χαφ, με την μπάλα στα πόδια. Ενώ ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι, έχασε πολλές φορές θέσεις και μονομαχίες.

Πέτρος Μάνταλος: Με εξαίρεση την πάσα που έβγαλε στο γκολ του Καρίμ στο πρώτο ημίχρονο, κατά τα άλλα δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα στο οργανωτικό και δημιουργικό κομμάτι. Ενώ όταν η ΑΕΚ χρειάστηκε να βρει λύσεις, μήπως και σώσει την κατάσταση στο φινάλε του ματς, έκανε μόνο λάθη. Επίσης πριν φτάσουμε να συζητάμε αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ όταν έχασε την μπάλα στην φάση που ξεκίνησε το γκολ του Παναιτωλικού, είχε δυο – τρεις επιλογές εύκολης πάσας και δεν επέλεξε καμία.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπορεί να έχει και πάλι διάθεση, μπορεί να ζήτησε και να πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του, αλλά αυτή την φορά το έκανε χωρίς ουσία. Καθυστέρησε πολλές φορές να αποφασίσει τι θα κάνει, ενώ δεν τελείωσε σωστά σχεδόν καμία από τις προσπάθειες του.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν έκανε σχεδόν τίποτα, στο διάστημα που αγωνίστηκε. Τον αισθάνθηκε ελάχιστα η άμυνα του Παναιτωλικού, διότι ήταν και ελάχιστες οι φορές που έκανε κάτι ουσιαστικό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο μοναδικός που κάπως σώθηκε απ’ όλο αυτό το ναυάγιο. Αφενός διότι πέτυχε μια γκολάρα. Αφετέρου διότι ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε να παίξει γρήγορα την μπάλα και με την μια, προκειμένου να ανοίξει την άμυνα του αντιπάλου.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε ως πρώτη αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν κεφάτος και πήρε και πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Δεν τελείωσε σωστά φάσεις, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να απειλήσει.

Λάζαρος Ρότα: Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Κυρίως διότι δεν προσέφερε απολύτως τίποτα, στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, εκεί δηλαδή που θα τον χρειαζόταν η ΑΕΚ.

Γέβχεν Σάκχοφ: Προσπάθησε να δώσει κάποιο ρυθμό και κάποιες επιλογές στο κτίσιμο του παιχνιδιού της ομάδας. Χωρίς όμως να καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα.

Μιχάλης Κοσίδης: Τον έριξε στο γήπεδο ο Γιαννίκης όταν η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ. Δεν κατάφερε να μπει σε κάποια φάση, όμως και η μπάλα δεν έφτασε ποτέ σ’ αυτόν με σωστό τρόπο.

Ντάρκο Γέβτιτς: Μπήκε και αυτός στο φινάλε του ματς, μήπως σώσει τίποτα, που δεν σωζόταν. Τουλάχιστον δοκίμασε ένα σχετικά καλό σουτ, όταν οι γύρω του έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X