Ρόμα: Για πρώτη φορά στον πάγκο ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης

Ρόμα: Για πρώτη φορά στον πάγκο ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 17χρονος Έλληνας αμυντικός, Δημήτρης Κεραμίτσης, βρίσκεται για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρόμα για την αναμέτρηση κόντρα στην Κάλιαρι για την 22η αγωνιστική της Serie A.

H σημερινή ημέρα (16/1) θα μείνει αξέχαστή στον Δημήτρη Κεραμίτση. Οι πολλές απουσίες στα μετόπισθεν της Ρόμα οδήγησαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιλέξει τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό να καθίσει στον πάγκο για την αναμέρτρηση με την Κάλιαρι στο «Olimpico» για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής λόγω των απουσιών των Κρις Σμόλινγκ, Ρότζερ Ιμπάνιες και Μπράιαν Κριστάντε είναι τρίτη λύση για το κέντρο της άμυνας των Ρωμαίων πίσω από τους Μάρας Κουμπούλα και Τζιανλούκα Μαντσίνι.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης άρχισε να μαθαίνει το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Άρη, συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετέπειτα στον ΠΑΟΚ και σε ηλικία 14 ετών επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στις ΑΜΣ Πανοράματος, Θερμαϊκό Θέρμης και ΑΕ Κρήνης.

Τον Αύγουστο του 2021 μετά από δοκιμή στις ακαδημίες της Έμπολι τον εντόπισε η Ρόμα και τον ενέταξε στις ακαδημίες της. Ο 17χρονος στόπερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Αλμπέρτο Ρόσι και φέτος μετράει οκτώ συμμετοχές στην Primavera, με την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή, 8 βαθμούς μπροστά από τη 2η Κάλιαρι. Ο Κεραμίτση δεσμεύεται με τους Ρωμαίους μέχρι το 2024.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X