«Εγκλήματα» της ΑΕΚ και σιχάματα της διαιτησίας!

«Εγκλήματα» της ΑΕΚ και σιχάματα της διαιτησίας!
Photo Credits: INTIME

Νοθεία και αλητεία από τον Γκάμαρη και τον Παπαδόπουλο, «έσφαξαν» την ΑΕΚ και έφεραν, μαζί με την θλιβερή εικόνα Γιαννίκη και παικτών, ήττα από τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάρτε το δικό σας. Βγάλτε την ΑΕΚ εκτός να μην παίζει καν. Την ώρα που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πάνε σπρωχτοί στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε οδυνηρή ήττα από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ με 1-2. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ δεν έβγαλε μάτια και εμφάνισε τις κλασικές αδυναμίες της, αλλά το ήλεγχε και πήγαινε να πάρει τη νίκη, όλα ήρθαν τούμπα με διαιτητική αλητεία. Ο Γκάμαρης και ο Παπαδόπουλος στο VAR έκλεισαν διαδοχικά τα μάτια σε αποβολή μαρς, διπλό φάουλ στον Μάνταλο πριν την ισοφάριση, πέναλτι που δεν δόθηκε.

Βέβαια τα κοράκια έκαναν αυτό που ήθελαν αλλά η ΑΕΚ έδωσε δικαιώματα με την άθλια εικόνα του Γιαννίκη και των παικτών της. Για ακόμα μια φορά υπήρξε λάθος σχεδιασμός προσέγγισης στο παιχνίδι και αποδείχθηκε καταστροφική η επιλογή του Γιαννίκη να γυρίσει όλη την ομάδα πίσω μετά το 55ο λεπτό. Ειδικά μετά το γκολ της ισοφάρισης, η ΑΕΚ έδειχνε να τα έχει χάσει τελείως και ανάλογος πανικός υπήρξε και από τον πάγκο καθώς ο Γιαννίκης δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα και να αποτρέψει την ολική καταστροφή. Επιβεβαιώθηκε περίτρανα πως υπάρχει τεράστια ανάγκη ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή.

Ο Γιαννίκης ξεκίνησε το παιχνίδι με την κλασική διάταξη. Κράτησε τον Τσούμπερ στον πάγκο και διατήρησε τον Λιβάι αριστερά, για να παίξει ο Αμραμπατ στη δεξιά πλευρά και ο Μάνταλος σε επιτελικό ρόλο, πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Απόντος του τιμωρημένου Σιμάνσκι κράτησε τον Σιμόες με παρτενέρ τον Λε Ταλέκ στη μεσαία γραμμή, ενώ στην άμυνα έδωσε ξανά φανέλα βασικού στον Σβάρνα και είχε δίδυμο τους Βράνιες, Τζαβέλλα με τον Τσιντώτα τερματοφύλακα.

Μονόλογος για την ΑΕΚ

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της ΑΕΚ εξ αρχής. Η Ενωση έδειξε διάθεση να γίνει «αφεντικό» στην αναμέτρηση, έκλεισε τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο και έψαχνε τον τρόπο να βρει τις φάσεις για να απειλήσει. Εκεί ήρθαν τα πρώτα ζητήματα. Η ΑΕΚ είχε μεν την απόλυτη κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Δεν γίνονταν κινήσεις από τους «κιτρινόμαυρους» και μοιραία, τα πάντα αναμένονταν από τις ατομικές εμπνεύσεις των Αμραμπατ και Μάνταλου.

Το χειρότερο ήταν πως η ΑΕΚ είχε εγκλωβιστεί παίζοντας σχεδόν μονόπαντα από δεξιά, θέτοντας εκτός ματς με αυτόν τον τρόπο Λιβάι και Μοχαμάντι. Ο Παναιτωλικός δεν ήταν επικίνδυνος και όσες φορές έφτασε σε θέση βολής, ο Τσιντώτας ήταν εκεί για να δώσει λύσεις. Αλλά η ΑΕΚ δεν έβρισκε χώρους για να βγάλει πάσες και η μεσαία γραμμή απέδειξε ξανά πως χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση. Λίγα πράγματα από Σιμόες και Λε Ταλέκ και μεγάλα κενά.

Γκολάρα από Καρίμ

Το ματς πήγαινε σβηστά για λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο, μέχρι να έρθει το φοβερό γκολ του Ανσαριφάρντ. Ο Μάνταλος ξεκίνησε την αντεπίθεση της ΑΕΚ, έβγαλε τον Καρίμ στον κενό χώρο – σε μια από τις ελάχιστες φορές που ο Παναιτωλικός είχε ξεμυτίσει από τα καρέ του και είχε αφήσει ελεύθερους χώρους – και ο Ιρανός βγήκε στην κόντρα. «Χόρεψε» τον αντίπαλο του, τον νίκησε πρώτα στο σπριντ και έπειτα με φοβερή ντρίπλα και πλάσαρε ωραία για να ανοίξει το σκορ.

Με τον αέρα που έδωσε το προβάδισμα από την γκολάρα του Ανσαριφάρντ, η ΑΕΚ βγήκε με ρυθμό και ενθουσιασμό και στο δεύτερο 45λεπτο. Η Ενωση θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της, τόσο με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα που σταμάτησε στο δοκάρι, όσο και στο μονοκόμματο πλασέ του Λιβάι έπειτα από στρώσιμο του Ανσαριφάρντ, που απέκρουσε δύσκολα ο Μελίσσας. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, ο ρυθμός έπεσε ξανά.


Διαιτητική αλητεία

Ηταν εμφανής η διάθεση των «κιτρινόμαυρων» να δώσουν πλέον χώρο στον Παναιτωλικό, ώστε να τον αναγκάσουν να βγει από τα καρέ του και να χτυπήσουν στους ελεύθερους χώρους. Για να ενισχύσει μάλιστα αυτήν τη διαδικασία, ο Γιαννίκης έριξε στο ματς και τον Τσούμπερ. Ο Αναστασίου φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του και ο Παναιτωλικός είχε πλέον τον έλεγχο του ματς, με την Ενωση να περιμένει στο μισό γήπεδο.


Η ΑΕΚ έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης, είχε την ευκαιρία του Τσούμπερ, αλλά φάνηκε ξανά η γύμνια στα χαφ και η αλητεία με τη διαιτησία φέτος. Ο Γκάμαρης και ο Παπαδόπουλος έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό φάουλ στον Μάνταλο στη μεσαία γραμμή, η άμυνα της ΑΕΚ ήταν πάνω από τη σέντρα (!!) και ο Καρέλης βγήκε στο μισό γήπεδο και νίκησε τον Τσιντώτα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Σα να μην έφτανε αυτό, πριν συνέλθει η ΑΕΚ από το σοκ, ο Μεντόσα έβαλε το γκολ της ζωής του με μακρινό σουτ στο 84’.

Στο διάστημα που απέμενε, η ΑΕΚ έψαξε να βρει κάπου για να πιαστεί. Χωρίς κανένα σχέδιο βέβαια, χωρίς ηρεμία και καθαρό μυαλό, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι και μοιραία, η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε ήττα που την κρατά ακόμα πιο μακριά από τους στόχους της.


ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε την αναμέτρηση το enwsi.gr

ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Σβάρνας (80’ Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ (80’ Σάκχοφ), Σιμόες (87’ Κοσίδης), Αμραμπατ (87’ Γέβτιτς), Μάνταλος, Γκαρσία (65’ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου, 4-2-3-1): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες (64’ Μάρντενσον), Μπαρμπόσα (70’ Μόρσεϊ), Μεντόσα (85’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85’ Μαλλής), Βέργος (70’ Καρέλης)

Ο Γκάμαρης χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Σιμόες (56’) – Μεντόσα (84’) ενώ έδωσε και κάρτα στον Βασίλη Δημητριάδη στο 80’.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X