ΑΕΚ - Παναιτωλικός: «Το τρομερό γκολ του Καρίμ, ξεκλείδωσε την προβληματική εικόνα της Ένωσης»

ΑΕΚ - Παναιτωλικός: «Το τρομερό γκολ του Καρίμ, ξεκλείδωσε την προβληματική εικόνα της Ένωσης»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να σκοράρει με ωραία ενέργεια και γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στην επανάληψη, η Ενωση θα πρέπει να παραμείνει σοβαρή, να βελτιωθεί και να κλειδώσει το τρίποντο.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Τρομερό γκολ του Καρίμ, ξεκλείδωσε την προβληματική εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού. Ηταν η πρώτη φορά που η Ενωση έπαιξε σε ανοιχτό γήπεδο και το εκμεταλλεύθηκε άψογα χάρη στην ποιότητα του Ιρανού. Κατά τα λοιπά, προβληματική εικόνα, χωρίς ουσία το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, είναι δεδομένο πως χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση από τον Γιαννίκη σε τέτοια παιχνίδια.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο η ΑΕΚ απάντησε στο πρόβλημα της δημιουργίας και του γκολ. Ο Ανσαριφάρντ σε μία από αυτές τις φάσεις που ξέρει να διαχειρίζεται άριστα έκανε όλα όσα έπρεπε και άνοιξε το σκορ σε ένα περίεργο ματς. Η ΑΕΚ έχει την υπεροχή, έχει την μπάλα, αλλά δεν έχει καθαρές και μεγάλες φάσεις για γκολ, εκτός από κάποια σουτ. Το γκολ αυτό στην οικονομία του αγώνα μετρά πολύ, αρκεί να πατήσει πάνω σε αυτό και να σκοράρει και άλλα που θα την ηρεμήσουν. Ευχαριστημένη η ΑΕΚ δεν πρέπει να είναι με όσα έδειξε στο α’ ημίχρονο. Με δύο αμυντικά χαφ στον άξονα και ένα δεξί μπακ… στόπερ, η ανάπτυξη βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα έντασης και δημιουργίας φάσεων. Θέλει κάτι… διαφορετικό στο β’ ημίχρονο.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Μπράβο στον Καρίμ, γιατί πέτυχε γκολ σε πολύ κομβικό σημείο. Θα ήταν επιπλέον άγχος για την ΑΕΚ, να πήγαινε ισόπαλη στα αποδυτήρια. Και απ’ ότι βλέπουμε, δεν είναι και εύκολο για την ομάδα του Γιαννίκη απόψε να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Βέβαια, χτυπάμε ξύλο, δεν κινδυνεύει καθόλου στα μετόπισθεν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η πίεση πρέπει να συνεχιστεί για να έρθει το δεύτερο γκολ. Μπάλα της προκοπής βέβαια από την ΑΕΚ, δεν βλέπουμε ούτε απόψε…

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X