Ο αντιδραστικός παίκτης-θρύλος της Serie A που φύτεψε μια σφαίρα στο κεφάλι δύο ανθρώπων

Ο αντιδραστικός παίκτης-θρύλος της Serie A που φύτεψε μια σφαίρα στο κεφάλι δύο ανθρώπων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το ξημέρωμα της 25ης Μαρτίου του 1945. Τέσσερις άνδρες περπατούν στα βουνά του Φρίουλι. Τα χέρια του ενός είναι δεμένα, στο κεφάλι έχει κουκούλα. Από τις πληγές στο κορμί του, τρέχει αίμα. Στο χωριό λένε ότι συνεργάζεται με τους Ναζί. «Γονάτισε». Εκείνος ικετεύει για συγχώρεση, όμως μάταια. Ένα νεύμα είναι αρκετό. Ο ένας από τους υπόλοιπους τρεις βάζει το όπλο στο κεφάλι του Αντόνιο Κομούτσι, ο οποίος κλείνει τα μάτια του για τελευταία φορά. Ένας πυροβολισμός σπάει τη σιωπή στην εγκαταλελειμμένη φάρμα έξω από το Ούντινε.

Ο ‘Gianni’, νιώθει ανακουφισμένος. Θεωρεί ότι μόλις αποδόθηκε δικαιοσύνη…

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο τέλος της δεκαετίας του ’40 και σταμάτησε στα μέσα εκείνης του ’50. Τα δημοσιεύματα της εποχής μιλούν για έναν γρήγορο επιθετικογενή μέσο με καλό πόδι, χαρακτηριστικά τα οποία τον βοήθησαν να κάνει μια σπουδαία καριέρα 15 ετών. Αταλάντα, Λουκέζε, Ιντερ, Μπρέσια, Νάπολι, Ουντινέζε, Τορίνο. Εκτός από όμως από το σουτ και το γκάζι του, είχε κάτι ακόμα που τον έκανε να ξεχωρίζει. Ηταν θερμόαιμος, τρελός. Ηταν αναρχικό πνεύμα, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί και ήταν αδύνατο να πειθαρχήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X