Καρυπίδης σε παίκτες Αρη: «Πρέπει να ντρέπεστε»

Καρυπίδης σε παίκτες Αρη: «Πρέπει να ντρέπεστε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκνευρισμένος από τη νέα κακή εμφάνιση του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές ότι στέρεψε η δεξαμενή των δικαιολογιών και δείχνει αποφασισμένος πλέον να επισπεύσει καταστάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη έπειτα από τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης. Πλέον εξάλλου ο κλοιός έχει σφίξει για τους «κίτρινους» σε ότι αφορά την κατάληψη θέσης που οδηγεί στα Playoffs του Πρωταθλήματος. Ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί είναι η αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη μετά το παιχνίδι., στα αποδυτήρια της ομάδας Αφού ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές ότι… «θα πρέπει να ντρέπεστε για την εμφάνισή» καθώς επίσης και ότι… «δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Μάλιστα, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι… «θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο από εδώ και στο εξής. Οι αμοιβές των παικτών της αντίπαλης ομάδας αντιστοιχούν στο 1/10 των δικών σας», πριν τελικώς αποχωρήσει εκνευρισμένος από το γήπεδο της Ριζούπολης.

Μάλιστα, εντός του επόμενου 48ώρου αναμένεται να επιτρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου προβλέπεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Είναι σαφές ότι η περίοδος χάριτος και της αγωνιώδους προσπάθειας εύρεσης δικαιολογιών τελείωσε για όλους. Μάλιστα, οι αποφάσεις που προβλέπεται να πάρει προφανέστατα θα συνδυαστούν με το κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας καθώς υπάρχει απόφαση για την επίσπευση όλων των διαδικασιών ούτως ώστε να «τελειώσουν» μεταγραφικά ζητήματα που αυτή τη στιγμή είναι σε εκκρεμότητα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X