Ρεάλ: Πάει για Eμπαπέ, αφήνει τον Χάαλαντ

Το παραδέχθηκαν στη Ντόρτμουντ: «Η Ρεάλ θέλει τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις προσπάθειες της για απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ επικεντρώνει η Ρεάλ, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε δημοπρασία για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.
Πολύς είναι ο λόγος που έχει γίνει στην Ρεάλ, σχετικά με την απόκτηση τόσο του Έρλινγκ Χάαλαντ, όσο και του Κιλιάν Μπαπέ για την νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», οι «μερένγκες» δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε δημοπρασία, για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού. Η «Βασίλισσα» στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της, παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους, όπως συνέβη με τον Αλάμπα πέρυσι το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν.

Κύριος στόχος των Μαδριλένων την νέα σεζόν είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, καθώς ο Γάλλος επιθετικός, δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί τότε ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας, θα μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την ομάδα του.

Στον αντίποδα για την περίπτωση του Χάαλαντ , μία ομάδα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντόρτμουντ, αλλά και 20 εκατομμύρια ευρώ στον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα κι άλλα τόσα στον πατέρα του, κάτι το οποίο η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να κάνει…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X