Μπαρτσελόνα: Θέλει να αποχωρήσει ο Ντεμπελέ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: 6 μήνες εκτός ο Ντεμπελέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα «καυτά» ζητήματα της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ουσμάν Ντεμπέλέ.

Οι «μπλαουγκράνα» εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη, να επεκτείνει το συμβόλαιο του τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι Καταλανοί κατέθεσαν προσφορά στον Γάλλο άσο, με τις απολαβές του να κυμαίνονται μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο ατζέντης του Μούσα Σισοκό ζητά έναν μισθό που ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ετησίως, καθώς επίσης κι ένα μπόνους μεταγραφής ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν πάρει άσχημη τροπή, με τον Ντεμπελέ από την πλευρά του να ζητάει απεγνωσμένα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

«Δεν γίνεται να παραμείνω στην ομάδα με αυτά τα χρήματα. Θέλω να φύγω. Θέλω να πάω σε μία ομάδα που είναι αντάξια της κλάσης μου και του ταλέντου μου» ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Ντεμπελέ σε ανθρώπους της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X