«Καμπάνα» τριών αγώνων αποκλεισμού στον Τετέι

«Καμπάνα» τριών αγώνων αποκλεισμού στον Τετέι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Γκάνα, Μπέντζαμιν Τετέι, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων, διότι γρονθοκόπησε έναν αντίπαλο της Γκαμπόν στη διάρκεια αναταραχής μετά το ισόπαλο (1-1) ματς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής την Παρασκευή (15/01).

Ο Τετέι «γκρέμισε» τον Άαρον Μπουπέντζα της Γκαμπόν, καθώς παίκτες και διαιτητές αντάλλαξαν χτυπήματα μετά την αναμέτρηση. Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα με το που πληφοροήθηκε ο διαιτητής για το περιστατικό από το VAR, ωστόσο, αρνήθηκε να βγει έξω από τ΄ αποδυτήρια για να δει την κάρτα, μετά τον αγώνα για το τρίτο γκρουπ στην Γιαουντέ.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής τιμώρησε το Σάββατο (15/01) τον 24χρονο, ο οποίος είχε βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία τρία λεπτά περνώντας ως αλλαγή, έναν επιπλέον αγώνα για βίαιη συμπεριφορά πέρα από τον προβλεπόμενο αποκλεισμό των δύο ματς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X