Η αλητεία κάνει πάρτι!

Η αλητεία κάνει πάρτι!
Photo Credits: INTIME

Ο Ρούμπεν… Τσιμέντο, τα 12 πέναλτι σε 17 ματς στον ΠΑΟΚ, οι λυκοφιλίες του ΟΦΗ και οι κωλοτούμπες του ΣΚΑΪ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά θεατές στο ίδιο έργο… Αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά. Απειλές, ξυλοδαρμοί, καταγγελίες, λευκά polo βγαίνουν τσάρκα, κουκουλοφόροι, γκολ εις βάρος μίας ομάδας μετατρέπονται σε πέναλτι υπέρ, ασταμάτητο σπρώξιμο ομάδων που δεν μπορούν να καν να «περπατήσουν», λυκοφιλίες ομάδων με δανεικούς κλπ που μετατρέπονται σε θύματα όταν χρειάζεται και επιχειρηματίες που ένα Σαββατοκύριακο είναι αγκαλιά και ένα χώρια.

Ρούμπεν… Τσιμέντο

Και φτάσαμε στην χθεσινή μαύρη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάμε στα πιο σοβαρά. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι άγιος. Ποτέ δεν ήταν στην καριέρα του. Έτσι τον πήρε ο Ολυμπιακός.

Τα ίδια έκανε και κάνει εδώ, τώρα που θέλει να τον ξεφορτωθεί δεν τα καταφέρνει και ο παίκτης πλέον καταγγέλλει ξυλοδαρμούς, ανθρώπους της ομάδας του να τον απειλούν δημοσίως και με ηχητικά ντοκουμέντα, εν συνεχεία τα παίρνει πίσω επικαλούμενος σύγχυση και κάπως έτσι δημιουργείται σκηνικό… Κολομβίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με απόλυτο πρωταγωνιστή τον σύλλογο που «βίασε» συνειδήσεις, ψυχολογίες, έκλεψε ιδρώτα και διακρίσεις από τόσες και τόσες ομάδες, από εκατοντάδες ποδοσφαιριστές.

Η δικαιοσύνη από χθες έπρεπε να αναλάβει δράση. Να δείξει τα αντανακλαστικά της σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία ποδοσφαιριστή εναντίον ομάδας. Αντ’ αυτού… μούγκα. Για ακόμη μία φορά. Γιατί λίγο ακόμη και ο Ρούμπεν Σεμέδο, θα γίνει Ρούμπεν… Τσιμέντο.

Τα 12 πέναλτι στον ΠΑΟΚ είναι… φωτιά!

Και πάμε στα λιγότερο σοβαρά… Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν και του Λουτσέσκου σέρνεται. Σέρνεται εδώ και καιρό. Και συντηρείται με σπρώξιμο. Τα πέναλτι ασταμάτητα, σερί εκτελέσεων από τον Κούρτιτς που ντύθηκε νεόΤζόρτζεβιτς για τις ανάγκες της νέας εποχής.

Το χθεσινό με τον ΟΦΗ να κάνει το 0-1 και όλα να… ακυρώνονται από την φάση με τον Βούρο που έκανε τάκλιν και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε το χέρι του σε μία φυσιολογική εξέλιξη του να πέσεις και να μην… κόψεις τα χέρια σου. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Η μικρή εικόνα. Η μεγάλη είναι… άλλη. Ο ΠΑΟΚ πάει σπρωχτός. Και από το πουθενά και με το τίποτε, χθες πέρασε 2ος και την ΑΕΚ στη βαθμολογία. Ερχονται τρία ματς-φωτιά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ. Μετά θα είναι… αργά αν φάμε ξανά «πιστολιές».

Πάμε στον ΟΦΗ τώρα. Τη 2η αγωνιστική στην Κρήτη έκλεισαν αυτιά και μάτια οι Κρητικοί. Χρόνια φίλοι και συνεργάτες με τον ΠΑΟΚ. Δανεικούς, φιλίες και… λυκοφιλίες. Και τώρα τους έκαναν «θύματα». Με την ΑΕΚ στο 3-3 έκαναν τους καμπόσους με αλαζονεία περί του καλού του ποδοσφαίρου. Χθες τα ξέχασε αυτά ο Νιόπλιας και οι πέριξ του ΟΦΗ. Τη 2η αγωνιστική υπήρχαν κανονισμοί;

Για τον Mr ΣΚΑΪ και τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω σε τι Σαββατοκύριακο τον πετυχαίνουμε… Ένα Σαββατοκύριακο τα έχει καλά με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, μετά όχι. Πιο μετά αποσύρει την εμπιστοσύνη στον Κλάτενμπεργκ που είναι πρωτοπαλίκαρο του ΟΣΦΠ πια και καταφέρνει να τσακώνεται με τον Αρη που είναι Ολυμπιακός Β’. Τι γίνεται ρε Αλαφούζο…

Στα δικά μας: Η ΑΕΚ αυτιά και μάτια ανοιχτά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, δεν πρέπει να υπάρχουν.

Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X