Επικίνδυνη έξοδος για την ανανεωμένη ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Επικίνδυνη έξοδος για την ανανεωμένη ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Περιστερίου

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Περιστέρι (ΕΡΤ3) εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Μετά από σχεδόν 20 μέρες από τον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων που ήταν για το Κύπελλο, όπου η ΑΕΚ κέρδισε θριαμβευτικά με 90-77, τώρα θα κοντραριστούν για το πρωτάθλημα. Η αναβολή της Λίγκας για 2 εβδομάδες, έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες να ξεπεράσουν τα κρούσματα κορονοϊού που είχαν στις τάξεις τους και πλέον να μπορούν να αγωνιστούν.

Η ΑΕΚ θα εμφανιστεί ανανεωμένη καθώς στην διακοπή προστέθηκαν τρεις παίκτες, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Άντι Ράουτινς. Ο πρώτος δεν αναμένεται να αγωνιστεί αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος, όμως οι άλλοι δύο αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τα «κιτρινόμαυρα» σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την εξέλιξη της σεζόν.

Το Περιστέρι θα έχει και αυτό αρκετές αλλαγές, αφού έφυγαν οι Μίλλερ και Μακρί και ήρθε ο Πολωνός φόργουορντ Τόμας Γκιέλο που αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό αγώνα.Ο Μίλαν Τόμιτς θέλει την νίκη για την ομάδα του καθώς έχει κερδίσει μόλις έναν εντός έδρας αγώνα φέτος, ενώ υπήρξαν και παράπονα για την ήττα στο Κύπελλο.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Βάσω Τσαρούχα και Τάσος Κάρδαρης, μαζί με τον Νίκο Μηλαπίδη, όλοι από τον σύνδεσμο Αττικής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X