Στο στόχαστρό της Μπαρτσελόνα ο Ικάρντι

Ο Ικάρντι θέλει να «αναγεννηθεί» με τον Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αγορά συνεχίζει να «ξεψαχνίζει» η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση εξαιτίας καρδιακών προβλημάτων που παρουσίαζε.

Προτεραιότητα για τους Καταλανούς αποτελούσε η περίπτωση του Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθώς η ομάδα του Τορίνο δεν δείχνει πρόθυμη να ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.

Μία από αυτές είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ως δανεικό τον Αργεντινό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, με οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι, για να μπορέσουν να δουν την προσαρμοστικότητά του παίκτη στην φιλοσοφία του Τσάβι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X