Θεσσαλονίκη: Περίεργος ήχος ξενυχτάει τους κατοίκους

Θεσσαλονίκη: Περίεργος ήχος ξενυχτάει τους κατοίκους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας περίεργος ήχος έχει αναστατώσει κατοίκους στην περιοχή των Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής πριν περίπου ένα μήνα ξεκίνησε να ακούγεται ένας έντονος θόρυβος κάθε βράδυ από τα μεσάνυχτα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο θόρυβος είναι ακόμη πιο έντονος όπως αναφέρουν στη διασταύρωση των οδών Κηφισίας με Ακροπόλεως.

Μάλιστα οι κάτοικοι κάλεσαν την ΕΥΑΘ ώστε να διευκρινιστεί αν ο θόρυβος προέρχεται από τους αγωγούς και τις σωλήνες που βρίσκονται στο έδαφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη (12-13/1) στο σημείο βρέθηκαν έμπειρα στελέχη και συνεργεία της ΕΥΑΘ πηγαίνοντας δύο φορές κάθε μέρα (πρωί και βράδυ) επιβεβαιώνοντας ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από το δίκτυο της ΕΥΑΘ, ούτε από την ύδρευση ή το υδραγωγείο ούτε από την αποχέτευση.

Πλέον οι αρμόδιοι θα απευθυνθούν στο ΑΠΘ ζητώντας την πραγματογνωμοσύνη γεωλόγου καθώς είναι δύσκολο να εντοπιστεί το επίκεντρο του ήχου ενώ φέρεται αυτό να προέρχεται από το Σέιχ Σου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X