Με... σφραγίδα Κλάτενμπεργκ η αλλοίωση αποτελέσματος του Φωτιά στην Τούμπα (VIDEO)

Με... σφραγίδα Κλάτενμπεργκ η αλλοίωση αποτελέσματος του Φωτιά στην Τούμπα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Φωτιάς αλλοίωσε το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ πηγαίνοντας κόντρα στις οδηγίες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Φωτιάς με τη συνδρομή του Γιώργου Τζοβάρα έσπρωξαν τον ΠΑΟΚ για να νικήσει τον ΟΦΗ στην Τούμπα, δίνοντας πέναλτι-σκάνδαλο στην ομάδα του Λουτσέσκου, κόντρα στις υποδείξεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Παρόμοια φάση με τη σημερινή της Τούμπας, είχαμε στο Περιστέρι τον Σεπτέμβριο του 2021 σε αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αρη. Τότε στο VAR ήταν ο Φωτιάς και έστειλε τον Περράκη να επανεξετάσει τη φάση. Ο Περράκης θεώρησε πως δεν υπήρχε πέναλτι και μαζί του συμφώνησε δύο μέρες αργότερα ο Κλάτενμπεργκ.


Σήμερα στην Τούμπα -κατά σύμπτωση- ήταν πρώτος διαιτητής ο Φωτιάς, ο οποίος χρειάστηκε να εξετάσει τη φάση στο VAR (τον έστειλε ο Τζοβάρας) για να καταλογίσει το πέναλτι ενάντια στις οδηγίες του Αγγλου αρχιδιαιτητή.

Οπως φαίνεται, Φωτιάς και Τζοβάρας δεν… κατάλαβαν τις οδηγίες του Άγγλου αρχιδιαιτητή και είδαν πέναλτι στο χέρι του Βούρου, το οποίο είναι μαζεμένο, αφού πρώτα βεβαίως η μπάλα χτυπά στο πόδι του και ουσιαστικά αλλοίωσαν ολόκληρο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα και μετέτρεψαν το 0-1 του ΟΦΗ σε 1-0 του ΠΑΟΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X