Άνετη νίκη για την ΑΕΚ (18-10) επί του ΑΝΟ Γλυφάδας

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ (18-10) επί του ΑΝΟ Γλυφάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ πέτυχε μια άνετη νίκη επί του ΑΝΟΓ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολο έργο είχε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 18-10 του ΑΝΟΓ στην Ηλιούπολη για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με τη νίκη αυτή η «Ένωση» παρέμεινε… ζωντανή στη «μάχη» για την κατάληψη της 3ης θέσης στον Όμιλο. Οι «κιτρινόμαυροι» με εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα της Γλυφάδας και κατέκτησαν εύκολα το τρίποντο. Η ισοπαλία του Εθνικού με τον Απόλλωνα βάζει… δύσκολα στην «Ένωση», όμως η ομάδα του Δημήτρη Μάζη θα τα δώσει όλα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Το «παρών» στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, τον οποίο και υποδέχθηκαν ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκας, και οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου.

Ανώτερη από την αρχή

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ με τους Βούκσεβιτς και Παπούκα πήρε από νωρίς προβάδισμα με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά οι Τσαταλιός και Κριγιέστορας με δύο εντυπωσιακά τέρματα έβαλαν εκ νέου μπροστά την ΑΕΚ (4-2).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ομάδα της Γλυφάδας μείωσε σε 4-3 και 5-4, αλλά με σερί 4-0 από τους Ηλιόπουλο, Τσαταλιό και Στελλάτο η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ με 9-4. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 9-5, αλλά άλλο ένα τρομερό γκολ του Στελλάτου, διαμόρφωσε το 10-5 του ημιχρόνου. Ο Τσαταλιός με δυνατό σουτ «έγραψε» το 11-5 με την έναρξη της γ’ περιόδου. Ο Κριγιέστορατς έδωσε επιθετικές λύσεις για τον «Δικέφαλο», μετατρέποντας το 11-7 σε 13-8.

Ο άσσος της ΑΕΚ σκόραρε και στην δ’ περίοδο για το 14-8, εν μέσω αποθέωσης από όλο το κοινό του κολυμβητηρίου, ενώ λίγο αργότερα σκόραρε και το 17-10. Τελικώς, η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 18-10. ΑΕΚ – ΑΝΟΓ 18-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-3, 3-3, 5-2.

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 3, Κριγιέστορατς 4, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Μαυρωτάς Άρ, Τσαταλιός 5, Παπάκος, Στελλάτος 2, Ηλιόπουλος 1, Σταμέλος, Ζώρζος, Μανιουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 5, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Πούρος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X