Premier League: Νίκη μετά από καιρό για τη Νόριτς, ούτε τώρα η Νιουκάστλ (VIDEO)

Premier League: Νίκη μετά από καιρό για τη Νόριτς, ούτε τώρα η Νιουκάστλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τρίπιερ και Γουντ, να παίρνουν φανέλα βασικού, η Νιούκαστλ βρέθηκε κοντά σε μια πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Εντι Χάου προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με γκολάρα από ατομική προσπάθεια του Σεν Μαξιμέν αλλά στο τέλος οπισθοχώρησε και το πλήρωσε καθώς ο Ζοάο Πέδρο μετέτρεψε σε γκολ τη σέντρα του Φεμένια και έγραψε το τελικό 1-1. Μέσα στη ζώνη παρέμειναν οι Magpies, εκτός αυτής η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.


Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, ο Ραούλ Χιμένες με πέναλτι σκόραρε για 5η φορά σε βάρος της Σαουθάμπτον και η Γουλβς πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 2-1. Ο Κόαντι έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Μπρούνο Λαζ στο 59’ και παρότι οι Αγιοι μείωσαν στο 84’ σε 2-1 με τον φορμαρισμένο, Γουόρντ-Πράουζ, στις καθυστερήσεις ο Αντάμα Τραορέ διέκοψε την όποια συζήτηση διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Νίκη κόντρα στην παραπαίουσα, Εβερτον, για την Νόριτς, που για πρώτη φορά έπειτα από 30 ματς στην Premier League, πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Με αυτογκόλ ο Μάικλ Κιν και γκολ του Ούτσε έγινε το 2-0 νωρίς για την ομάδα του Ντιν Σμιθ, η οποία παρότι αγχώθηκε από τη μείωση του σκορ από τον Ριτσάρλισον στο 60’, κατάφερε να κρατήσει την πολύτιμη νίκη με 2-1.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X