Καμερούν: Τέλος η δουλειά και τα σχολεία από τις 14:00 για να γεμίσουν τα γήπεδα

Καμερούν: Τέλος η δουλειά και τα σχολεία από τις 14:00 για να γεμίσουν τα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως η εικόνα των άδειων κερκίδων στο ματς της διοργανώτριας με την Αιθιοπία ταρακούνησε την Κυβέρνηση που αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να γεμίσουν τα γήπεδα.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, αρχής γενομένης από τις 17 Γενάρη όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες του δημοσίου και η λειτουργία των σχολείων θα αναστέλλονται μετά τις 14:00 τις μέρες διεξαγωγής αγώνων του Κόπα Αφρικα, σε μια κυβερνητική απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τον ελεύθερο χρόνο των πολιτών και… συνάμα τα γεμάτα γήπεδα.

«Μετά από πολύ υψηλές οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και Αρχηγός της Κυβέρνησης ενημερώνει την εθνική κοινότητα ότι, κατά τις ημέρες των αναμετρήσεων της CAN, σχολικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από τις 7:30 π.μ. έως τη 13:00, ενώ οι επαγγελματικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από τις 7:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Το μέτρο αυτό θα ισχύει στον δημόσιο τομέα από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X