ΑΕΚ: Δοκιμές με ενδιαφέρον από Γιαννίκη για Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Δοκιμές με ενδιαφέρον από Γιαννίκη για Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με 0-2 μέσα στη Λαμία και η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι πλέον στο –9, μετά την γκέλα του τελευταίου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ξανά απουσίες για το Κυριακάτικο (17:15) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος, ο Στάνκοβιτς είναι ανέτοιμος, ενώ ο Αραούχο έχει προβλήματα στη μέση. Και έτσι οι δοκιμές του στα Σπάτα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προηγούμενες ημέρες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε στα Σπάτα τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, με τον Σβάρνα δεξιά στην άμυνα, ενώ αργότερα έπαιξε και ο Μισελέν. Αριστερά ήταν ο Μοχαμάντι, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Τζαβέλλας και Βράνιες. Στα χαφ δίπλα στον Σιμόες ήταν ο Λε Ταλέκ, πιθανότατα για περισσότερη αμυντική ασφάλεια στους «κιτρινόμαυρους», ενώ στην επίθεση στα άκρα έπαιξαν ο Αμραμπατ και ο Γκαρσία, ο Μάνταλος σε θέση οργανωτή και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Τσούμπερ έμεινε εκτός αφού έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις από τα Χριστούγεννα. Εν συνεχεία ο Γιαννίκης έκανε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά δίχως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Οπως ο Αμραμπατ σε θέση φορ, όπως έκανε στο ματς με την Λαμία στα τελευταία λεπτά.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X