Διαχείριση προβλημάτων έχει μπροστά του στην ΑΕΚ πάλι ο Γιαννίκης

Διαχείριση προβλημάτων έχει μπροστά του στην ΑΕΚ πάλι ο Γιαννίκης
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Αργύρης Γιαννίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία στο πρώτο 15ήμερο του Γενάρη, περισσότερο να προπονηθεί, παρά να παίξει. Έδωσε ένα ματς μόνο και το κέρδισε. Μια σημαντική νίκη εκτός έδρας, στη Λαμία.

Σε αυτό το διάστημα είχε τα προβλήματα της μεν, όχι τόσα πολλά συγκριτικά με άλλους δε. Τέσσερα κρούσματα που εδώ και κάμποσες μέρες προπονούνται κανονικά και ο Αραούχο. Που δε προπονείται ακόμη κανονικά.

Η συνθήκη ήταν αρκετά καλή, από τη στιγμή που αύριο με τον Παναιτωλικό ξεκινάει βαρύ πρόγραμμα, με πολύ δύσκολα σερί ματς. Δηλαδή δύο εβδομάδες με ένα ματς κι αρκετή δουλειά στη προπόνηση, δεν ήταν και πολύ κακό πριν μπεις σε αυτό.

Τι περιμένεις να δεις λοιπόν από αύριο; Στο σημείο της σεζόν που είμαστε, περιμένεις αποτελέσματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όσον αφορά την αγωνιστική εξέλιξη, είναι σημαντική, είναι δεδομένο πως τη ψάχνει ο Αργύρης Γιαννίκης, είναι δεδομένο πως έχει στόχο πάνω στον οποίο δουλεύει για το προφίλ της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X