Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει για τον θάνατό του

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει για τον θάνατό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος, όπου έχασε τη ζωή του Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε μιλώντας στον ANT1, ότι η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιoύ που ήταν μέσα στην Ferrari μαζί του, δεν έχει συνέλθει ακόμα και δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της έχει φύγει από τη ζωή.

Τόνισε ακόμα ότι περιμένει τις πραγματογνωμοσύνες για το τροχαίο και τα αποτελέσματα από κάμερες ασφαλείας.

Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, σαφείς απαντήσεις σε σχέση με τις φήμες ότι μπορεί η Ferrari του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού να εξετράπη της πορείας της λόγω κάποιου εξωγενή παράγοντα, δίνουν αστυνομικές πηγές στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που εξέτασαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού ήταν ακριβώς αυτό. Εάν δηλαδή υπήρξε εξωγενής παράγοντας που μπορεί να επηρέασε την οδηγική συμπεριφορά του 45χρονου επιχειρηματία.

Αστυνομικές πηγές απαντούν ότι από την έρευνα προκύπτει με βεβαιότητα ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αναλυτικότερα, προκύπτει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν, ούτε κάποιος πεζός που θα μπορούσε να έχει λειτουργήσει ως εμπόδιο για τον οδηγό.

Επίσης, είναι βέβαιο ότι ο 45χρονος δεν επιχείρησε να κάνει κόντρα με κάποιο άλλο όχημα. Εξετάστηκε ακόμα και το σενάριο να υπήρχε στη στροφή κάποιο σκυλί ή άλλο τετράποδο που μπορεί να επηρέασε τον οδηγό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ούτε κάτι τέτοιο συνέβη.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν στο Newsbomb.gr ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ-καρέ το δυστύχημα. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πολλά βίντεο από την πορεία του supercar στην παραλιακή λεωφόρο, ωστόσο, δύο από αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Και αυτό γιατί αποτυπώνουν τη μοιραία πορεία των 120 μέτρων. Δηλαδή, τη σκηνή από τη μοιραία στροφή μέχρι το σημείο της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι στο σημείο του τραγικού συμβάντος υπάρχει σε λειτουργία κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας, όπως και κάμερα από παρακείμενη επιχείρηση που «βλέπει» στο επίμαχο σημείο.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η κατάθεση φίλου του 45χρονου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν έτρεχε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X