«Ρίσκο για την υγεία και τη δημόσια τάξη ο Τζόκοβιτς»

«Ρίσκο για την υγεία και τη δημόσια τάξη ο Τζόκοβιτς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον υπουργό μετανάστευσης της Αυστραλίας, η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στη χώρα μπορεί να αποτελέσει ρίσκο για τις ζωές και τη δημόσια τάξη στη χώρα!

Εκεί βασίστηκε η απόφασή του για ακύρωση της βίζας του Σέρβου σούπερ σταρ, όπως αποκαλύπτουν τα αυστραλιανά μέσα.

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το υψηλό προφίλ και τη θέση του ως πρότυπο στην αθλητική και ευρύτερη κοινότητα, η παρουσία στην Αυστραλία ενδέχεται να ενθαρρύνει παρόμοια ασέβεια στις προληπτικές προϋποθέσεις μετά από θετικό τεστ στην Αυστραλία», έγραψε ο Άλεξ Χοκ, που θεωρεί, πάντως, ότι ο Νόλε είχε έγκυρη ιατρική εξαίρεση και είναι άτομο χαμηλού ρίσκου για τον Covid.

Και συνεχίζει: «Συγκεκριμένα, η συμπεριφορά του μπορεί να ενθαρρύνει ή να επηρεάσει άλλους να τον μιμηθούν και να μην ακολουθήσουν τα μέτρα υγείας μετά από θετικό Covis-19 τεστ, που από μόνο του μπορεί να οδηγήσει στη μετάδοση της αρρώστιας και σε σοβαρό ρίσκο για τη δική τους υγεία και των άλλων».

Αναφέροντας τις κινήσεις του 34χρονου Σέρβου μετά το θετικό τεστ του τον Δεκέμβριο προσθέτει: «Ο κύριος Τζόκοβιτς είναι άτομο με τόση επιρροή και στάτους. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη συμπεριφορά του μετά το θετικό τεστ, τις δημόσιες απόψεις του και το ανεμβολίαστο στάτους του, θεωρώ ότι η παρουσία του στην Αυστραλία μπορεί να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να αγνοήσουν ή να δράσουν αντιφατικά στις συμβουλές και κανόνες της δημόσιας υγείας στην Αυστραλία». Επιπλέον, θεωρώ ότι η παρουσία του κυρίου Τζόκοβιτς στην Αυστραλία μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση του αντιεμβολιαστικού αισθήματος στην αυστραλιανή κοινότητα, οδηγώντας πιθανότατα στην αύξηση της κοινωνικής ταραχής που στο παρελθόν έζησε η Αυστραλία με διαμαρτυρίες που από μόνες στους μπορεί να είναι πηγή μετάδοσης».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X