Στην «μάχη» της ανόδου η ΑΕΚ - Υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Πήγασο Πολίχνης

Στην «μάχη» της ανόδου η ΑΕΚ - Υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Πήγασο Πολίχνης
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην β' φάση της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Πήγασο Πολίχνης υποδέχεται σήμερα στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Pre League.

Η «Ένωση», που λόγω κρουσμάτων κορονοϊού δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα, θέλει να ξεκινήσει με νίκη το μίνι Πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών που οδηγεί στη Volley League της επόμενης χρονιάς. Ο Πήγασος ξεκίνησε με νίκη την πορεία του και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν σήμερα τη νίκη για να μπουν δυναμικά στην διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στα μεγάλα σαλόνια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Άκης Χατζηαντωνίου παρά τις δυσκολίες και την αποχή αρκετών αθλητών από τις προπονήσεις, λόγω ασθένειας, επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Θεοδόση, Τσαρούχα, Ράμος, Αδάμ, Φίλο, Παύλου, Καβαρινό, Μουσίκα, Ντόντη, Αχιλλεόπουλο, Χαλίλη, Πετσιά, Καπίρη, Πίπερ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr πως η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια νοοτροπία που πορεύτηκε μέχρι τώρα: «Καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ, στον Γ’ Όμιλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα και να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Συνεχίζουμε την πορεία μας με την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πήγασο».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X